top of page
Malmö Relax Center erbjuder sina tjänster till privatpersoner såväl som till företag. Organisationer och föreningar är lika välkomna. Integrerad friskvård ger ökade förutsättningar för trivsel på arbetsplatser och nöjda anställda arbetar bättre. Med ganska små medel kan man till viss del styra sitt företags framgångar.

Om Malmö Relax Center

 
Malmö Relax Center drivs av Daniel som är certifierad medicinsk massageterapeut och vidareutbildat sig inom flera områden och utvecklat en egen metod som är resultatinriktad. Målet är att stärka människors hälsa och välbefinnande, skapa förutsättningar för bättre framtidsberedskap och högre livskvalitet. 

Daniel är en licensierad massageterapeut med över 10 års erfarenhet av terapeutisk massage. Daniel har arbetat med klienter på alla nivåer av fysisk förmåga, liksom med dem som har genomgått en operation eller andra ingrepp som påverkar deras kropp muskler och rörlighet.
 
Daniel är specialiserad i neuromuskulära behandlingsmetoder som utnyttjar djupgående massage för att ge resultat. Daniel tror på att behandla hela personen, inte bara den del som gör ont, och arbetar nära sina klienter för att se till att de får ut det mesta av sin session.

Erbjuder även företagsmassage. Är ni ett företag, organisation eller en förening, kontakta oss gärna då vi kan hjälpa Er med en integrerad friskvård, allt för att stärka de anställdas hälsa och välbefinnande. 
Massage för alla
Den som idrottar tar väl hand om sin hälsa, det är mycket nyttigt för kroppen att röra på sig. Dock brukar idrottande föra med sig muskulära skador i större eller mindre utsträckning och dessa brukar med goda resultat kunna behandlas med massage. Med det sagt så är massage ofta precis lika användbart och hjälpsamt för folk som, i motsats till idrottare, sitter stilla större delen av dagen. Vi människor är inte skapta för stillasittande och drar på oss allt från stelhet till förslitningsskador i små muskelpartier om vi spenderar allt för mycket tid framför skrivbordet. Dessa kan förebyggas genom träning och massage – och även behandlas på samma sätt om de redan har dykt upp.
Förslitningsskador
Förslitningsskador drar nästan alla som ägnar sig åt monotona arbetsuppgifter på sig. Frisörer, sjuksköterskor och målare är bara några yrkesgrupper som ofta får problem med vissa, specifika muskelgrupper. Massage kan inte bara hjälpa mot smärta och ömhet som uppstår, utan mot problemet som sådant. Förr eller senare har vi alla behov av en välgörande massage och då är det ovärderligt att veta var man ska vända sig för bästa resultat.

Vi på Malmö Relax Center finns här för att hjälpa dig!
bottom of page