top of page

Hydrafacial

Hydrafacial Ansiktsbehandling
En hydrafacial treatment är en skonsam, icke-invasiv behandling som använder en unik kombination av luft, vatten och speciella lösningar för att rengöra, exfoliera och fukta huden. Behandlingen är skonsam och kan anpassas för att passa alla hudtyper.
Hydrafacial Ansiktsbehandling är främst avsedd som en hudföryngrande behandling. Den ökar cirkulation och genomblödning, återfuktar, djuprengör, behandlar ålderstecken samt lugnar huden effektivt. Hur många behandlingar behövs? Hydrafacial ger resultat direkt men för att uppehålla effekterna som behandlingen ger behöver man behandlas regelbundet. Generellt rekommenderas behandling var annan månad.
 
Vad hjälper Hydrafacial mot:
Fina linjer och rynkor.
Förstorade porer.
Ojämn hudstruktur.
Missfärgningar och ojämn hudton.
Trött, matt och glanslös hud.
Känslig hud och rodnad.
Tilltäppta porer, pormaskar och whiteheads.
Fet hud och acne
Kontraindikationer:
Svår Acne
Öppnar sår
Aktiv herpes/munsår
Skönhetsbehandling
20221118_095950_edited.jpg
11062b_7953083a02c94af287623c3bafae27f1~mv2_edited.jpg
1.Rengöring & exfoliering: 
Huden rengörs grundligt, allt eventuellt smink tas bort och det gamla lagret av huden avlägsnas.

2.Kemisk peeling:
En peeling hjälper till att lossa på och upplösa kvarliggande smuts. All yttre gammal hud och uppbyggnad av smuts och talg är nu borta och porerna är redo för extrahering.
3.Portömning & återfuktning:
Smuts och annat som blockerar porerna extraheras på ett smärtfritt sätt som inte orsakar någon risk för ärrbildning.
4.Beskyddande & omhändertagande: 
Huden blir genomsyrad med antioxidanter och peptider som ger dig ett glow och förebygger hudproblem. Eftersom allt som blockerar porerna har tagits bort är serumen särskilt effektiva och kan sjunka djupt in i huden och verka till full potential.
5.Avslutning:
Ljusterapi Led-therapy mask denna ansiktsbehandling passar verkligen vem som helst. Vare sig du har matt, trött sliten hud som behöver fräschas upp och boosta upp kollagenproduktionen. Vi använder Led-therapy masken i kombination med en ekologisk facial mask och massage som avslutning.
bottom of page