top of page
Behandlande Massage

Terapeutisk resultatinriktad behandlande massage är en typ av massage som använder olika neuromuskulära metoder för att behandla olika tillstånd. Det gör det möjligt för terapeuten att komma åt djupare lager av muskelvävnad, vilket bidrar till att förbättra blodflödet och cirkulationen. Denna typ av massage har visat sig minska smärta, muskelstelhet, muskelspasmer och inflammation, vilket kan bidra till att förbättra den allmänna hälsan.

Behandlingen brukar kännas skönt/ont. I mån av tid avslutas behandlingen med en Andullation Massage som är väldigt skönt för hela kroppen.

Djupgående och resultatinriktad+ medicinsk behandling inriktat på olika metoder såsom pressur
dry needling PNF eller PIR (muskeltöjningar) samt ett individuellt träningsprogram.

Vad är skillnaden mellan en behandlande massage och vanlig klassisk massage? Fokus läggs på att korrigera tex kroniska rörelseproblem orsakade av dålig hållning, monotona rörelsemönster, känslomässig stress, minskad ledrörlighet och hållning. På nya patienter gör vi en undersökning och en analys på din kroppshållning och tittar på vilka besvär patienten har och vad själva roten till problemet kan vara. Vi använder oss av sk muskelfunktionstester för att hitta rätt behandlingsmetod och vägleda musklerna hur de ska slappna av eftersom alla kroppar är olika. Behandlingen är aktiv, behovsanpassad och resultatinriktad.

Målet är att ni ska få en bättre livskvalité och att den ska vara långvarig. 10 % rabatt på första besöket

 

Fördelar med terapeutisk massageterapi
 
Det finns många hälsofördelar i samband med att få terapeutisk massage regelbundet. Till exempel:
 
-Förbättrar rörelseomfånget i lederna.
 
-Minskar muskelspänningar och stressnivåer.
 
-Förbättrar cirkulationen i hela kroppen (vilket bidrar till att öka energinivåerna).
 
Terapeutisk massage är en form av massage där man använder sig av stretching och djupa vävnadsmanipulationer för att lindra muskelspänningar, smärta och stelhet.
 
Målen med terapeutisk massage är att minska stress, hjälpa till att läka skadade ligament och senor genom att öka blodflödet och cirkulationen, hjälpa till med avslappning och smärtlindring.
Behandlande massage i Malmö
Muskeltöjning-PNF
 • Muskelspänningar släpper
 • Mer flexibla muskler
 • Rörligare leder
 • Musklernas bindväv töjs
 • Ökad blodcirkulation
 • Ökad lymfcirkulation
 • Spasmer i musklerna släpper
 • Kraften i musklerna ökar
 • Smärtor och ömhet i musklerna mildras eller försvinner
 • Bättre koordination
 • Bättre neuromuskulära funktioner
Muskel pressure point
Andullation Massage
Avkoppling
Vi erbjuder givetvis också massagebehandlingar med fokus på avkoppling och välbefinnande, där ingår också skön huvud- och ansiktsmassage om så önskas.
Ni kan boka tid online klicka på den gröna boka tid knappen där ni kan se mer info och priser på alla behandlingar.
 
Avbokningsregler/Betalning
Tänk på att avbokning måste ske senast 1 dygn innan bokad behandling för att slippa debitering för utebliven tid.
Betala genom swish,kontant eller faktura
Pressur
Muskelpressur skiljer sig från muskeltöjning i det att man istället för att sträcka muskler trycker på dem. Man använder sig av kontrollerade tryckgrader på noggrant utvalda punkter. Har man drabbats av myoser –bindvävsknutor – så är pressur ofta ett mycket effektivt sätt att bli av med dessa.Pressur går ut på att man lokaliserar musklernas triggerpunkter, områden som påverkar hela muskeln i både funktion och smärta. Behandlingen med pressur genomförs med ambitionen att få muskeln att nå normal spänningsgrad.
Träningsprogram
Många gånger är träning ett viktigt komplement till massagebehandlingar om man har ett problem att råda bot på – eller om man har bestämt sig för att på allvar satsa på sin hälsa. Vi på Malmö Relax Center tar fram ett individuellt träningsprogram åt dig, baserat på dina personliga förutsättningar och mål.
Genom att på egen hand stretcha ut musklerna mellan PNF-behandlingar får behandlingarna mycket bättre och snabbare effekt.
NYTT på Malmö Relax Center
Massagesystem future without pain
Nu kan man få hjälp och behandling med vår Andullation Massage System Andumedic Pro! Massageterapisystemet med olika vibrationsfrekvenser och infravärme vilket påverkar hela kroppen. Vid frekvent användning har genom oberoende studier och 100.000-tals användare konstaterat lindring av smärta samt förbättrad blodcirkulation och stimulerat lymfsystem. Systemet används i 2000 sjukhus av fysioterapeuter, olika hälsopraktiker och bl a tyska olympiska förbundet.
 Andullationsmassage med djupverkande infravärme ger en stimulans, som utvidgar blodkärlen och får bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en mycket behaglig värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Andullation innebär inte bara stimulera huden och musklerna, men även samspelet av de inre organen. Detta är viktig förutsättning för att behålla din hälsa.
 
Behandling av framsidan utan att vända på kroppen! Med andullationsbältet är det möjligt att gå till botten med orsakerna till många besvär. Den riktade tillämpningen av andullation, vågor i buken kan släppa spänningar och sammanklumpning av de inre organen. Vi stärker din rygg hälsa!
 
Ryggont är en av de mest utbredda sjukdomarna bland befolkningen i dag och det har sin förklaring.
 
Andullationsmassagen är mycket effektiv vid ryggbesvärs behandling.Denna idé var grunden för utvecklingen av en Andullation Massagesystem med 21 motorer och djupverkande infravärme, arbetar precis som en liten massagepraktik. Bäst av allt du slipper ta av dig kläderna och bli insmetad med massageolja och det räcker med 25 min behandling.

Nu har vi ett prova på erbjudande: 
350 kr (ord pris 395 kr)

5 kort 1850 kr
 
Specialerbjudande
​Nu finns det även möjlighet att köpa 5 eller 10 gångers klippkort. Alla som köper ett klippkort får 10 % rabatt. Detta gäller endast på ord.priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden).
bottom of page